Suport de vase etajat Sapir cu doua tavi bun sau nu? pret si pareri

Suport pentru vase cu etaj Sapir, 2 tavi, argintiu

Suportul pentru vase supraetajat Sapir, cu doua 2 tavi pentru stropii de apa pe culoare argintiu, are un desing foarte elegant si se potriveste in orice bucatarie. Gasiti acest suport pentru vase dar si mai multe modele la cele mai bune preturi AICI!

Nu toate bucatariile dispun de o masina de spalat vase in care vasele sunt uscate pana la ultima picatura de apa.

Iar din acest motiv m-am gandit ca ar fi bine sa va prezint un suport pentru vase de la Sapir unde puteti sa le depozitati dupa ce le spalati pana la stoarcere, pe acest suport vasele dumneavoastra se vor usca ca si cand ar fi puse in masina de spalat vase, vor fi stoarse pana la ultimul strop de apa.

Are spatiu destul de generos pentru farfurii, pahare, cani dar si pentru ustensile.

Este confectionat dintr-o sarma cromata groasa si durabila astfel incat puteti pune o greutate mai mare fara sa va mai faceti grija ca se va indoii.

Dispune si de doua tavi pentru eliminarea de exces al apei adunate in urma vaselor spalate.

Experienta mea cu suportul pentru vase de la Sapir

Inainte de a avea acest suport de vase cu etajat de la Sapir, cu 2 tavi pentru excesul de apa pe argintiu, imi pune-am vasele la stors pe un prosop, dar vreau sa va spun ca mi s-a umflat tot blatul de la mobila din cauza excesului de apa. Dupa care am avut unul de plastic care era urat si nu isi facea treaba asa cum trebuie.

De cand mi-am achizitionat acest suport de vase de la Sapir imi este mult mai simplu sa imi spal vasele dupa fiecare masa luata in familie, pentru ca le spal si le pun pe suport si intre timp ce imi fac curat la bucatarie vasele mele sau si stors, le iau de pe suport si le pun direct in dulap.

Vreau sa va spun ca materialul din care este confectionat este de foarte buna calitate, este foarte rezistent chiar daca sunt mai multe vase pe el, eu nu pun doar pahare, farfurii sau ustensile pun chiar si tigaii sau oale. Recomand cu mare incredere acest suport pentru vase tuturor gostodinelor care nu au o masina de spalat vase. Gasiti acest produl la cel mai bu pret AICI!

CARACTERISTICI GENERALE

MaterialOtel
Numar niveluri2
CuloareArgintiu
Lungime50 cm
Dimensiune50 x 25 x 35 cm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *