Parfum Jean Paul Gaultier La Belle NEW bun sau nu? pret si pareri

 Noul parfum pentru femei Jean Paul Gaultier La Belle

Apa de parfum Jean Paul Gaultier La Belle NEW este parfumul perfect pentru femeia senzuala care doreste sa atraga toate privirile celor din jur cu mirosul puternic de femeie eleganta si rafinata. Gasiti acest parfum dar si mai multe parfumuri la cele mai bune preturi doar AICI!

Se apropie cu pasi repezi Mos Nicoale si nu stii cum sa iti surprinzi femeia iubita din viata dumneavostra? 

Jean Paul Gaultier La Belle NEW este cadoul perfect indiferent ca doriti sa il faceti cadou iubitei/sotiei sau altei femei importante pe care doriti sa o surprindeti placut.

Mirosul dulce al vaniliei si al bergamotei tropicale se complecteaza perfect cu mirosul de para verde de padure.

Aceasta combinatie de mirosuri alese cu grija din cele mai populare ingrediente mereu va incanta  orice femeie.

Experienta mea cu acest parfum de la Jean Paul Gaultier

Ador parfumurile de la brand-ul Jean Paul Gaultier, dar acest parfum LA BELLE pot sa va spun ca m-a inebunit, mirosul oriental de vanilie si bergamota cu un strop de miros de para iti da senzatia ca zborii si ca esti imbracata in femeia puternica gata ne noi provocarii ale vietii.

Aceasta apa de parfum a fost singurul care imi lipsea din colectia mea de parfumuri de la Jean Paul Gaultier, si din toate pe care le am, am ales sa ma opresc la acest miros care ma face sa imi cunosc mai bine personalitatea si sa fiu mult mai feminina.

Acest parfum se potriveste perfect femeii puternice care doreste mai mult de la viata decat i se ofera, te vei indragostii de acest miros perfect. Gasiti acest minunat parfum la cel mai bun pret AICI!

Compozitia parfumului

Note varf : para
Note inima : bergamota
Note baza : vanilie
Grupe de parfumuri orientale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *